Бесими: Дискусиите продолжуваат преку платформата СЕФФ – Иновативни начини за финансирање на инвестициите на јавниот и приватниот сектор преку Планот за забрзан економски раст

Бесими со бизнис-заедницата: Двојно зголемување на економскиот раст со Планот за финансирање забрзан раст

СЕФФ прераснува во форум за размена на идеи – Препораките од Конференцијата, прифатени од Владата, ќе се преточуваат во стратешките документи

План за заздравување и финансирање забрзан раст, најавија Заев и Бесими

Светот пост-Ковид мора да се развива зелено и одржливо

Што кога ќе заврши државната помош за бизнисите: “Економско закрепнување и раст по ковид“ тема на Skopje Economic Finance Forum 2021

„ЕКОНОМСКО ЗАЗДРАВУВАЊЕ И РАСТ ПО КОВИД“ Стартува дводневната меѓународна конференција

Меѓународна конференција „Економско закрепнување и раст по ковид“ на 6 и 7 септември во Скопје